Done!

by Beate Brand for Stichting Vrienden Reinier de Graaf

Raised
 1,055
Target
 1,000

About my fundraiser

City Pier City Loop 2015,

20:08 ik lig op bed. Mijn benen doen zeer en mijn kuiten ontploffen. Maar ik voel me sterker dan ooit. Doel 2 kan ik na vandaag ook afvinken. Die 10 km heb ik gehaald. Ook nog eens in een snellere tijd dan ik had gedacht. Niet dat dat heel lastig was: zaterdag lag ik met kopjes thee en paracetamol onder 2 dekens in dit zelfde bed. Toen hield ik mezelf voor dat ik die 10 ook wandelend zou mogen finishen. 10 km blijft 10 km. Die zou ik halen. Hoe dan ook. Het stralende weer was een gelukje, dat we paracetamol mét coffeine in huis hadden net zo. En dat doorzettingsvermogen mijn kernkwaliteit is, durf ik nu hardop te beweren. Maar dat geld ook geen slechte motivator is, merkte ik vandaag bij 8 km. Toen moest ik t uit m'n tenen halen ( die overigens ook zeer deden) en dacht ik aan de zieke kindjes die straks behandeld kunnen worden in prachtige behandelkamers. En dat ik het ze zo gun, en hoop dat ze allemaal  beter worden en met hun papa's & mama's naar huis kunnen. Waar ze weer in hun eigen bedje kunnen slapen en ze het risico lopen om soms achter het behang geplakt te worden.  Maar waar ze vooral onbezorgd kind kunnen zijn.

Lieve patientjes van Reinier. Voor jullie liep ik vandaag die eindeloze kilometers en mis ik vanavond door mijn moeheid Boer zoekt vrouw. Beloof me dat jullie allemaal weer beter worden.

lieve sponsoren! Echt geweldig dat jullie Reinier en mij gesteund hebben. Ontzettend bedankt! 

News (9)

  • Joehoeee! Fantastisch! Geweldig! Motiverend! Energie booster! 1050 euro. Echt zo gaaf. Wat zal de kindergeneeskunde er blij mee zijn. Ik zou mijn doel bedrag wel naar 1500 euro willen zetten, maar je moet je geluk niet afdwingen...Aan de andere kant: van Covey leerde ik: houd de zaag scherp, zoek synergie en denk win - win. Dus voor kindergeneeskunde van Reinier: met z'n allen knallen en op naar 1500?

    Beate Brand - 3/5/15

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
Stichting Vrienden Reinier de Graaf
De Stichting Vrienden van Reinier de Graaf bestaat uit Vrienden en Partners die meer voor elkaar willen krijgen voor de patiënten van het Reinier de Graaf ziekenhuis in de regio Zuid Holland. Visie: Mensen hebben behoefte aan persoonlijke zorg in een prettige en helende omgeving. De Vrienden en Partners van de Stichting Vrienden investeren met verenigde krachten in: extra voorzieningen, persoonlijke aandacht en dienstverlening, innovatie, onderzoek en educatie.