Heidi Arkesteijn' s fondsenwervingspagina

by Heidi Arkesteijn for Stichting Vrienden Reinier de Graaf

Raised
 220

About my fundraiser

City Pier City Loop 2015,

In mijn jonge hardloopcarriere is het tijd voor een nieuw doel, dat wordt op 8 maart 10km hardlopen tijdens de CPC. Training is in volle gang en het gaat vast lukken om deze afstand binnen een uur af te leggen!

Ik ga deze tocht niet alleen afleggen voor mijn eigen conditie en gezondheid, maar ook voor de patiëntjes in het nieuwe Reinier de Graaf ziekenhuis. De bedoeling is om met de deelnemers uit het Reinier de Graaf geld in te zamelen voor een kindvriendelijke aankleding van een behandelkamer, allergiekamer en een speelkamer. Zodat we onze kleinste bezoekers net zo'n grote glimlach kunnen bezorgen als die van onze dochter Britt.

Helpt u mee onze wensen voor de kids te realiseren?

Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Hartelijk dank voor uw hulp!

Heidi Arkesteijn

News (2)

  • Gister na een weekend zonder hardlopen mijn laatste voorbereidingsloop gedaan! Helemaal klaar voor zondag!

    Heidi Arkesteijn - 3/4/15

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
Stichting Vrienden Reinier de Graaf
De Stichting Vrienden van Reinier de Graaf bestaat uit Vrienden en Partners die meer voor elkaar willen krijgen voor de patiënten van het Reinier de Graaf ziekenhuis in de regio Zuid Holland. Visie: Mensen hebben behoefte aan persoonlijke zorg in een prettige en helende omgeving. De Vrienden en Partners van de Stichting Vrienden investeren met verenigde krachten in: extra voorzieningen, persoonlijke aandacht en dienstverlening, innovatie, onderzoek en educatie.