Ite Priems' s fondsenwervingspagina

by Ite Priems for Stichting Vrienden Reinier de Graaf

Raised
 65

About my fundraiser

City Pier City Loop 2015,

Lopen tijdens de CPC doen we niet alleen voor onszelf. We doen het met elkaar, voor de kinderen in ons nieuwe ziekenhuis!

Samen rennen we voor een kindvriendelijke inrichting en aankleding in ons nieuwe Reinier.

We willen twee behandelkamers, de allergietestkamer en een speelkamer bij elkaar 'lopen'. En als het even kan, ook een paar poli's kindvriendelijk aankleden. (bekijk het filmpje op you tube:https://www.youtube.com/watch?v=eRLTkNrVztg)

Waarom?

Omdat wij vinden dat kinderen die in ons nieuwe ziekenhuis komen, zich zo prettig mogelijk moeten voelen. We willen dat ze ook leuke herinneringen hebben en dat ze kunnen spelen en zich ontspannen.

Want ziek zijn, of in een ziekenhuis komen, is al spannend en vervelend genoeg.

News (0)

Donations ()

Make the first
Stichting Vrienden Reinier de Graaf
De Stichting Vrienden van Reinier de Graaf bestaat uit Vrienden en Partners die meer voor elkaar willen krijgen voor de patiënten van het Reinier de Graaf ziekenhuis in de regio Zuid Holland. Visie: Mensen hebben behoefte aan persoonlijke zorg in een prettige en helende omgeving. De Vrienden en Partners van de Stichting Vrienden investeren met verenigde krachten in: extra voorzieningen, persoonlijke aandacht en dienstverlening, innovatie, onderzoek en educatie.