Jolanda Versteegen-Bruggeman' s fondsenwervingspag

by Jolanda Versteegen-Bruggeman for Stichting Vrienden Reinier de Graaf

Raised
 540

About my fundraiser

City Pier City Loop 2015,

Op zondag 8 maart a.s. loop ik met kinderartsen en arts-assistenten de CPC in Scheveningen. Ik ga voor de halve marathon. We zamelen geld in voor een kindvriendelijke afdeling in ons nieuwe ziekenhuis en specifiek voor de inrichting van 2 behandelkamers.
Ik zou het erg waarderen als je me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Stichting Vrienden Reinier de Graaf en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum en gaan rechtstreeks naar Stichting Vrienden Reinier de Graaf!
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Bedankt alvast!
Jolanda

News (4)

  • Vanmiddag de halve marathon gelopen! Het was goed weer, onderweg een muziekje, leuke mensen aan de kant van de weg om me aan te moedigen. Maar ja, als je start zie je toch een beetje op tegen die 21 kilometer. Het ging gewoon heel goed: nergens in de problemen gekomen en mijn tijd was beter dan de eerste halve die ik in Amsterdam liep 2 uur, 1 min en 16 sec. Allemaal bedankt voor de sponsorbijdragen waardoor we mooie behandelkamers kunnen maken in het nieuwe ziekenhuis!

    Jolanda Versteegen-Bruggeman - 3/8/15

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
Stichting Vrienden Reinier de Graaf
De Stichting Vrienden van Reinier de Graaf bestaat uit Vrienden en Partners die meer voor elkaar willen krijgen voor de patiënten van het Reinier de Graaf ziekenhuis in de regio Zuid Holland. Visie: Mensen hebben behoefte aan persoonlijke zorg in een prettige en helende omgeving. De Vrienden en Partners van de Stichting Vrienden investeren met verenigde krachten in: extra voorzieningen, persoonlijke aandacht en dienstverlening, innovatie, onderzoek en educatie.