Judith van Ruijven- van Kester fondsenwervingspagina

by Judith Kester for Stichting Vrienden Reinier de Graaf

Raised
 570

About my fundraiser

City Pier City Loop 2015,

Ha allemaal,

Nog even op de valreep een sponsorpagina!

Na even trainen gaat het volgende week zondag toch echt gebeuren want dan staat de CPC op het programma!
Ik heb mij een paar maanden geleden door een paar collega's over laten halen om mijn hardloopschoenen weer uit de kast te halen. En nu is komende zondag de CPC al!
Mijn doel om de 10 km binnen het uur af te leggen heb ik iets bijgesteld, maar ik ga zien hoever ik kom! De finisch in ieder geval..............

Ik ga deze tocht niet alleen afleggen voor mijn eigen conditie, maar ook voor de patientjes in het nieuwe Reinier de Graaf ziekenhuis. De bedoeling is om met de deelnemers uit het Reinier de Graaf geld in te zamelen voor een kindvriendelijke aankleding van een behandelkamer, allergiekamer en een speelkamer. Nu weet ik na twee keer met Sanne een week in het ziekenhuis te hebben "gelogeerd" hoe belangrijk het is om afleiding te kunnen geven aan kinderen.

Helpt u mee dit te realiseren?

Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Hartelijk dank voor uw hulp!

Groetjes,

Judith van Ruijven- van Kester

News (1)

  • Wat super al die lieve donaties, in vier dagen tijd al bijna 400 euro! Super bedankt iedereen! Ik vanavond voor de laatste keer gelopen voor zondag, vanaf mijn ouders vanuit Honselersdijk naar huis gelopen. Schoenen nu in de kast....en dan zondag met een zonnetje er tegen aan!

    Judith Kester - 3/5/15

  • -

Donations ()

Make the first
Stichting Vrienden Reinier de Graaf
De Stichting Vrienden van Reinier de Graaf bestaat uit Vrienden en Partners die meer voor elkaar willen krijgen voor de patiënten van het Reinier de Graaf ziekenhuis in de regio Zuid Holland. Visie: Mensen hebben behoefte aan persoonlijke zorg in een prettige en helende omgeving. De Vrienden en Partners van de Stichting Vrienden investeren met verenigde krachten in: extra voorzieningen, persoonlijke aandacht en dienstverlening, innovatie, onderzoek en educatie.