marion hekkelaan' s fondsenwervingspagina

by marion hekkelaan for Stichting Vrienden Reinier de Graaf

Raised
 940

About my fundraiser

City Pier City Loop 2015,

Ik vind dat Stichting Vrienden Reinier de Graaf heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren. Dit jaar gaat het om  de afdeling kindergeneeskunde  in het nieuwe Reinier de Graaf ziekenhuis nog kindvriendelijker te maken!
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Stichting Vrienden Reinier de Graaf en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum en gaan rechtstreeks naar Stichting Vrienden Reinier de Graaf!
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
marion hekkelaan

News (0)

Donations ()

Make the first
Stichting Vrienden Reinier de Graaf
De Stichting Vrienden van Reinier de Graaf bestaat uit Vrienden en Partners die meer voor elkaar willen krijgen voor de patiënten van het Reinier de Graaf ziekenhuis in de regio Zuid Holland. Visie: Mensen hebben behoefte aan persoonlijke zorg in een prettige en helende omgeving. De Vrienden en Partners van de Stichting Vrienden investeren met verenigde krachten in: extra voorzieningen, persoonlijke aandacht en dienstverlening, innovatie, onderzoek en educatie.