Mark de Vries' s fondsenwervingspagina

by Mark de Vries for Stichting Vrienden Reinier de Graaf

Raised
 236

About my fundraiser

City Pier City Loop 2015,

Ik vind dat Stichting Vrienden Reinier de Graaf heel goed werk doet en daarom heb ik besloten om hen te helpen door geld in te zamelen door deel te nemen aan de CPC halve marathon zodat zij hun werk kunnen blijven uitvoeren.
Steeds meer hardloopwedstrijden zijn gekoppeld aan het goede doel. Ik neem deel aan de CPC met een team vanuit ons ziekenhuis. Dat koppelt dit jaar zo veel mogelijk evenementen via de Stichting Vrienden van Reinier aan het kindvriendelijk inrichten van ons nieuwe ziekenhuis (verhuizing eind dit jaar). Het gaat vooral om huiselijke inrichting en recreatiematerialen voor behandelkamers, allergie testkamer, ouderkamer en speeltoestellen en/ of voorzieningen voor diverse poli’s. 
Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen voor Stichting Vrienden Reinier de Graaf en/of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen. Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie.
Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.
Hartelijk dank voor uw hulp!
Mark

News (0)

Donations ()

Make the first
Stichting Vrienden Reinier de Graaf
De Stichting Vrienden van Reinier de Graaf bestaat uit Vrienden en Partners die meer voor elkaar willen krijgen voor de patiënten van het Reinier de Graaf ziekenhuis in de regio Zuid Holland. Visie: Mensen hebben behoefte aan persoonlijke zorg in een prettige en helende omgeving. De Vrienden en Partners van de Stichting Vrienden investeren met verenigde krachten in: extra voorzieningen, persoonlijke aandacht en dienstverlening, innovatie, onderzoek en educatie.