Ravi de Roo' s fondsenwervingspagina

by Ravi de Roo for Stichting Vrienden Reinier de Graaf

Raised
 730

About my fundraiser

City Pier City Loop 2015,

Het nieuwe Reinier de Graaf ziekenhuis komt er bijna aan, nog een paar maanden en dan kunnen we het nieuwe gebouw in. Wij lopen mee met de CPC (City Pier City) om onze kinderafdeling nog mooier en leuker te kunnen inrichten. Helpt u mee?

News (1)

  • Lieve donateurs, dank voor de lieve woorden en vele bijdragen. Dankzij jullie komt er 700 euro in de pot om de behandelkamers in het nieuwe Reinier de Graaf Gasthuis kindvriendelijk te maken. Meer dan ik ooit had gedacht, dank! Morgen zal het dan echt gebeuren, de CPC loop gaat om 12:00 van start. Ik heb er zin in!

    Ravi de Roo - 3/7/15

  • -

Donations ()

Make the first
Stichting Vrienden Reinier de Graaf
De Stichting Vrienden van Reinier de Graaf bestaat uit Vrienden en Partners die meer voor elkaar willen krijgen voor de patiënten van het Reinier de Graaf ziekenhuis in de regio Zuid Holland. Visie: Mensen hebben behoefte aan persoonlijke zorg in een prettige en helende omgeving. De Vrienden en Partners van de Stichting Vrienden investeren met verenigde krachten in: extra voorzieningen, persoonlijke aandacht en dienstverlening, innovatie, onderzoek en educatie.