Rowena Timmermans' s fondsenwervingspagina

by Rowena Timmermans for Stichting Vrienden Reinier de Graaf

Raised
 175
Target
 250

About my fundraiser

City Pier City Loop 2015,

Ik ren ook mee tijdens de CPC en ga voor de 21.5 km. Maar ik ren niet alleen voor mijzelf. Ik ren voor de patientjes in het Reinier de Graaf ziekenhuis. Omdat het voor kinderen altijd spannend is om in het ziekenhuis te zijn. We willen een kindvriendelijke aankleding van een behandelkamer, allergiekamer en speelkamer in het nieuwe ziekenhuis bij elkaar rennen. Zodat ze zoveel mogelijk afleiding hebben.

Ik weet uit eigen ervaring hoe belangrijk dit is. Mijn oudste zoon heeft bijvoorbeeld aan het Juliana Kinderziekenhuis verblijf vooral leuke herinneringen terwijl hij daar toch een hele nare operatie heeft gehad. Maar er was daar een pedagogisch medewerker die spelletjes met hem deed, en toen zijn neef op visite kwam, konden ze samen tafeltennissen.

Ik zou het heel erg waarderen als u me zou kunnen helpen door een donatie te doen op deze pagina of door mijn inzamelingsactie bekend te maken bij anderen.
Kijk voor mijn persoonlijk filmpje op you tube: https://www.youtube.com/watch?v=m5ROuCCAGMw

Donaties worden verwerkt door Alvarum.
Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Hartelijk dank voor uw hulp!
Rowena Timmermans

News (2)

  • Enorm bedankt voor jullie bijdrage en steun! We hebben met elkaar een prachtig bedrag ingezameld. en jullie hebben mij persoonlijk gesteund. Super!! Het was wel weer een zware loop. Maar ik ben best tevreden. 2u 7 over 21.1 km gedaan. Ik ga nu verder met 'reguliere' fondsenwervende activiteiten om de genoemde projecten helemaal te kunnen financieren. Van dit bedrag, kunnen we zeker twee kamers al heel leuk verder aankleden en inrichten.

    Rowena Timmermans - 3/9/15

  • -

  • See more

Donations ()

Make the first
Stichting Vrienden Reinier de Graaf
De Stichting Vrienden van Reinier de Graaf bestaat uit Vrienden en Partners die meer voor elkaar willen krijgen voor de patiënten van het Reinier de Graaf ziekenhuis in de regio Zuid Holland. Visie: Mensen hebben behoefte aan persoonlijke zorg in een prettige en helende omgeving. De Vrienden en Partners van de Stichting Vrienden investeren met verenigde krachten in: extra voorzieningen, persoonlijke aandacht en dienstverlening, innovatie, onderzoek en educatie.